Workshops

Rouw en Verlies workshop in 2022? Als het aan ons ligt: zeker!

Als de corona maatregelen het toelaten zijn we helemaal klaar om u te ontvangen voor diverse workshops:

Oriënterende workshop “creativiteit tijdens verlies en rouw”

Esther Zondag (rouw- en verliestherapeute) en ik starten begin 2022 een oriënterende workshop, waarin we u op een laagdrempelige wijze kennis laten maken hoe creativiteit ons tijdens een verlies- en/of rouwproces op een prettige manier kan ondersteunen. Het is een workshop die +/- 1,5 uur duurt en wordt afgesloten met een korte wandeling (niet verplicht).

Workshop Rouw en Verlies “de diepte in

Ook hier trekken Esther en ik samen op en geven nu een uitgebreidere workshop, waarin we inzoomen op uw verhaal en we u begeleiden door te luisteren en creativiteit in te zetten:

Gebeurtenissen in ons leven zoals overlijden, dementie, scheiding, verlies van werk, veroorzaken een gevoel van rouw of verlies.

Esther Zondag (therapeute, specialisatie rouw en verlies) en Maggy Bloem (creatieve begeleiding bij rouw en verlies) geven een workshop waarin je met deze gevoelens aan de slag gaat. In de workshop is er ruimte om jouw rouw- en verliesproces vorm te geven met gebruik van diverse materialen. Herkenning en erkenning van emoties vindt plaats in een kleine groep deelnemers onder professionele begeleiding.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten bedragen € 79,-

Praktijk voor psychosociale
counseling& therapie
www.estherzondag.nl

Geïnteresseerd in een van deze workshops? Stuur dan mij een mail, of bel me op mijn mobiel (zie bovenin: “contact”).

Na aanmelding plannen we in overleg met de deelnemers een datum.