Mozai in samenwerking met…

Samen in gesprek, levensvragen en verder

Samen in gesprek is een samenwerking die zich richt op Verlies, Rouw en Creatieve Zorg. Elkaar versterken en aanvullen is onze kracht. Ieder uniek, samen sterk.

Anja van Heeswijk, Esther Zondag en Maggy Bloem hebben de handen ineen geslagen om mensen gericht te kunnen helpen, mensen die te maken (gaan) krijgen met rouw en verlies.

Anja van Heeswijk uitvaartzorg

Zij verzorgt in Leerdam en omgeving op professionele wijze een persoonlijke uitvaart, waarbij betrokkenheid, praktisch handelen en kwaliteit voorop staan. Anja is lid van Samen in Gesprek

Esther Zondag

Esther is therapeute met de specialisatie rouw en verlies. Zij geeft u richting, houvast en inzicht bij de grote gebeurtenissen in uw leven. Gevestigd te Oosterwijk bij Leerdam. Esther is ook lid van Samen in Gesprek

Finesse uitvaart

Jeanine Tucker uit Deil begeleidt u op een persoonlijke en eigentijds manier met de uitvaart van uw dierbare overledene. Zij doet dit met respect, positiviteit en de zorg voor uw wensen.

www.levenswending.nl

Karin Mencken is ritueelbegeleider en zangeres. Zij kan u helpen een uitvaart diepte te geven en u bij te staan met het mooi verwoorden van gevoelens en gebeurtenissen. Zij biedt ook vocale ondersteuning tijdens uw uitvaart indien gewenst. Karin is gevestigd in Wijk bij Duurstede.

Harvasnatursteen.nl

Harvas natuursteen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van de keuze voor een grafmonument en urn. Zij bewerken kwalitatieve hoogstaande materialen en vormen deze naar wens van u en de overledene. Atelier Mozai betrekt haar natuurstenen altijd bij Harvas vanwege de persoonlijke begeleiding, kwaliteit en professionaliteit.