Mozai in samenwerking met…

www.anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl

Zij verzorgt op professionele wijze een persoonlijke uitvaart, waarbij betrokkenheid, praktisch handelen en kwaliteit voorop staan. Anja biedt mogelijkheden om met mij in contact te komen na een overlijden en is in Leerdam gevestigd.

www.estherzondag.nl

Esther is therapeute met de specialisatie rouw en verlies. Zij geeft u richting, houvast en inzicht bij de grote gebeurtenissen in uw leven. Gevestigd te Oosterwijk bij Leerdam.

www.de-uitvaartvrouwen.nl

Deze groep uitvaartvrouwen uit regio West-Betuwe hebben de handen ineen geslagen en kunnen u stuk voor stuk helpen met het begeleiden na het overlijden van een dierbare. Voor woon-werkgebied zie hun website.

www.levenswending.nl

Karin Mencken is ritueelbegeleider en zangeres. Zij kan u helpen een uitvaart diepte te geven en u bij te staan met het mooi verwoorden van gevoelens en gebeurtenissen. Zij biedt ook vocale ondersteuning tijdens uw uitvaart indien gewenst. Karin is gevestigd in Wijk bij Duurstede.

harvasnatursteen.nl

Harvas natuursteen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van de keuze voor een grafmonument en urn. Zij bewerken kwalitatieve hoogstaande materialen en vormen deze naar wens van u en de overledene. Atelier Mozai betrekt haar natuurstenen altijd bij Harvas vanwege de persoonlijke begeleiding, kwaliteit en professionaliteit.